23948sdkhjf

Birgit har stor succes med salg af tøj på Facebook

Birgit Nybo Olesen havde masser af tøj i sin butik, da coronavirussen lukkede landet ned. Salget faldt pludselig drastisk.

Det fik ejeren af Nybo Mode i Videbæk til at prøve et tiltag, som hun egentlig havde tænkt over før: Nu ville hun forsøge at sælge sit tøj på Facebook.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det er endt med at blive en stor succes, kan Birgit Nybo Olesen konstatere, efter hun har sendt live fra butikken på Facebook på fem gange. Sidste gang blev der solgt for 200 stykker tøj til de omkring 150 mennesker, der kiggede med.

- Rent praktisk foregår det på den måde, at jeg og mine fantastiske hjælpere på forhånd har fyldt et kæmpe stativ med tøj, som vi så er klar til at fortælle om, når vi trykker "live" på Nybo Modes facebook-profil. Hjemme i stuerne kan kunderne så sidde roligt med benene oppe og skrive til os. Vi svarer så ved enten at skrive eller svare live, siger Birgit Nybo Olesen.

Tøjet er typisk sat ned med 50 procent eller mere, når Birgit Nybo Olsen sælger det på Facebook. Salget gør, at hun kan få ryddet op i sit sortiment.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078